"Паріматч" - заробляйте на ставках на спорт
Ставки на спортивні події через Парі-Матч - що варто знати?

Парі-Матч - це державна лотерея ТОТО, яка має ліцензію від УНЛ. Після реєстрації на цьому сайті Ви зможете робити ставки на різні спортивні події: футбол, баскетбол, волейбол, кіберспорт та багато інших спортивних дисциплін. Для того, щоб зробити ставку на певну подію потрібно зареєструвати акаунт. Для реєстрації потрібно зайти на сайт pmsport.com.ua та пройти реєстрацію.

Для реєстрації необхідно вказати Вашу дату народження, номер мобільного, а також пароль для входу в акаунт. Пам'ятайте про те, що одна людина може мати лише 1 ігровий акаунт, через які можна робити ставки. У випадку, якщо Ви створите ще один акаунт, то ігровий оператор має повне право відмовити у прийомі ставок не пояснюючи причини.

Після реєстрації Ви отримаєте невеликий бонус від Парі-Матч, а саме - +100% к сумі першого поповнення ігрового рахунку. Ці гроші Ви можете зразу використати для ставок на спортивні події після поповнення рахунку. Щоб вивести бонус з ігрового рахунку необхідно виповнити вейджер. При наведенні на Ваш баланс буде показуватись Ваш прогрес відіграшу бонусу. Після того, як Ви його відіграєте у повному обсязі Ви матимете змогу вивести гроші зі свого рахунку.

Які ставки можна робити на Парі-Матч?

Кожен бажаючий може зробити наступні ставки: ординар, експрес, система. Ординар - це ставка лише на одну конкретну подію. Експрес - ставка на 2 або більше спортивних подій. Якщо Ви робите ставку експрес, то коефіцієнти події складаються. Система - це експреси, які мають система. Наприклад, Ви зробили ставку на 3 події та задали систему 2/3. У даному випадку якщо зайдуть 2 із 3 подій, то Ви отримаєте виграш. Перед тим, як робити ставку типу "система" скористуйтесь калькулятором системи. Так Вам буде простіше оцінити ризики. Якщо Ви зробили ставку на 3 події, зайшло 2 з коефіцієнтом 1.5, а програла з коефіцієнтом 3.5, то Ви підете у мінус. У даному випадку Вам повернуть незначну частину Вашої ставки.

УНЛ Париматч Також Ви можете зробити ставку на певну спортивну подію як до її початку, так і тоді, коли подія вже почалась. Чим ближче початок події тим більшим буде коефіцієнт. Дуже цікавими є ставки у "лайві", оскільки там динамічно змінюється коефіцієнт. Якщо Ви знаєте, що команда навіть програючи всю гру переможе, то це принесе Вам дуже хороший виграш. Кращі ставки на спортивні події від Парі-Матч - грають вони - перемагаєш ти.

Ваша реакция?

Сообщения из Facebook