Переваги булер'яну перед іншими методами опалення.
Що мається на увазі?

Купити булер’ян в Києві можна, мабуть, у будь-якому магазині опалювальної техніки та навіть на заводі. Але для початку розберемо, що це таке взагалі.

Булер’ян - це...

Піч булерьян - це металева жароміцний конструкція, здатна обігріти площі різних розмірів. Саме по собі пристрій не займає багато місця, відіграючи роль печі або каміна в побуті. Однак, ключовою перевагою є екологічність і економічність пристрою.

Переваги булер’яну:

  1. Доступна ціна та якість.

    Ціна такої печі може варіюватися. Вигода буде очевидна, якщо правильно вибрати піч. Купити булерьян в Києві досить просто, але звертайте увагу на матеріали. Опалювальні пристрої заводу Vesuvi, наприклад, виготовляються з гарячекатаної сталі, яка захищена від корозії. Пристрої покриваються чорною матовою фарбою з кремнію, здатної витримати високі температури. Vesuvi - це хороший приклад того, як поєднуються ціна, якість і зовнішній вигляд.

  2. Бюджетна експлуатація.

    На відміну від печей і камінів, булерьян вимагає менше сировини для опалення. Технологія даної модернізованої печі передбачає тління деревини, а не її нещадне палання. Інтенсивність горіння регулюється вручну, в залежності від мети. Однієї закладки в булерьян може вистачати до 12 годин користування.

    Таким чином, витрати на обігрів скорочуються в кілька разів.

  3. Відсутність отруйного газу.

    У процесі горіння завжди виділяється горючий газ, цього неможливо уникнути. Втім, конструкція булерьян дозволяє цей газ спалювати в другій камері пристрою. Таким чином збільшується кількість тепла, що виділяється, а неприємний газ зникає. Залишки диму виводяться через димар з нержавіючої сталі.

  4. Кілька варіацій сировини.

    Булерьян можна опалювати не тільки деревом, а й відходами деревного виробництва, лушпинням, папером або ж торфом. Не використовуйте вугілля або ж горючі паливо.

  5. 5. Швидкий результат.

    Напевно, включаючи обігрівач, Ви очікували близько півгодини, поки приміщення прогріється. Котел булерьян справляється з цим завданням від 4 до 15 хвилин, в залежності від розміру приміщення.

  6. Багатофункціональність.

    Окремі моделі булер’янів оснащені варильною поверхнею. Це дозволить зменшити (або повністю виключити) витрату ресурсів (електроенергія, газ і т.д.) для роботи плит.

Підсумки

Підсумовуючи, булерьян - це раціональне рішення проблеми обігріву. Ефективно і бюджетно невелика піч здатна обігріти великі площі, що ідеально підійде для заміських будинків.

Ваша реакция?

Сообщения из Facebook