Водонепроникні наматрацники від warmo.com.ua
Для того, щоб матрац, який ви купили в дитяче ліжечко, через декілька місяців, також мав презентабельний стан, необхідно захистити його.
Кожен з нас розуміє, що регулярне попадання на нього рідини, приведе матрац в повну непридатність. До того ж, досить проблематично прати і сушити його. Придбавши спеціальний наматрацник водонепроникний, вдасться одразу вирішити цю проблему, ознайомитися з асортиментом таких наматрацників можна на сайті https://www.warmo.com.ua/collection/namatrasniki.

Водонепроникні наматрацники – робимо правильний вибір

Представлені на вище вказаному порталі наматрацники не пропускають вологу. Вони дійсно якісно затримують рідину, не дозволяючи їй потрапити на матрац, тому що виготовляються зі спеціальної махри. Така водонепроникна тканина з одного боку досить м'яка і приємна на дотик, з іншого – це клейонка. Даний дитячий наматрацник не пропускає вологу і не парить.

Також необхідно зазначити, що наматрацник досить легко застилається. Купуючи його в першу чергу необхідно звернути увагу на матеріал, з якого він вироблений. Матеріал повинен бути гіпоалергенним, дихаючим і м'яким, тому найкраще підійдуть: трикотаж, мікросатин, сатин, махрова тканина, жакард і бязь. Наматрацник дитячий може мати наповнювач: бавовну, бамбукове, силіконізоване або штучне волокно.

Також не менш важливим критерієм непромокаючого наматрацника для новонароджених буде тип кріплення до матраца. Кращим варіантом стає по всьому периметру гумка, тому що такий тип кріплення досить легко знімати, при цьому наматрацник буде надійно закріплений в процесі використання. Не поганим варіантом також буде наматрацник на блискавці або гумка з боків.

Також вибираючи наматрацник водонепроникний необхідно точно знати його розмір. Зазвичай розміри стандартні. Зверніть увагу, що враховувати потрібно не тільки розмір матраца, а іще і його висоту. Такий дитячий виріб має висоту 10 см, хоча у деяких виробників цей параметр може дещо відрізнятися.

Купуючи водонепроникний наматрацник бренду Warmo™ ви гарантовано робите правильний вибір. Всі вироби шиються у стерильному і чистому цеху. Матеріли для виготовлення виробу проходять контроль якості. Роботи виконуються професіоналами своєї справи. Якщо виникли питання, кваліфіковані співробітники завжди готові дати вам компетентну відповідь. Ви гарантовано залишитися задоволеними від продукту даної компанії.

 

Ваша реакция?

Сообщения из Facebook