Волонтеры с Полтавы ремонтируют школы за свой счет
Нажаль багато шкіл у нашому регіонізнаходяться ледве не в аварійному стані. Переконатись у цьому доводиться багатьом школярам, їх батькам та працівникам сфери освіти тоді, коли сходять зимові сніги. Так сталось і зі шкільним закладом у Лубнах. Коли закінчилисьморози і розтанув сніг, усім стало очевидно, що дітям небезпечно знаходитись у будівлі – у неї прогнив дах.

Батьки неодноразово звертались до влади за допомогою, адже навчальний процес не було призупинено і дітям доводилось проводити більшість часу в очевидно невідповідних умовах. Однак міські чиновники затягували з виділення коштів на ремонт будівлі. Врешті решт батьки отримали допомогу від підприємця з Полтавщини – Баляшкина Дениса Ігоровича.Одна з матерів, Ірина Карпенко, каже: «Усім, звичайно, не хотілось, щоб діти перестали ходити до школи. Проте малі сильно хворіли через надмірну вологу танизьку температуру у класах. Мені особисто довелось надовго піти на лікарняний, щоб вилікувати сина. Я працюю менеджером з продажів, тож зрозуміло, що втрачалакупу зарплатних коштів через відсутність можливості нормально працювати. Доводилось розриватись між хворою дитиною та віддаленою роботою. Дякуючи ДенисуІгоровичу, будівлю школи відремонтовано і тепер у житті все стане на місце. Велика дяка Баляшкину». Зі словами вдячності до Дениса звертається на тільки Ірина, але й уся община батьків, працівників школи та навіть самі діти.

З цього приводу підприємець каже: «Я маю можливість допомагати людям, тож роблю це із задоволенням. Не для визнання чи пошани, а просто тому, що знаю – це мій обов’язок. Діти – наше майбутнє. Їхнавчання настільки важливе для успішності в житті, що не посприяти створенню нормальних умов для них просто неможливо».

Одним із найважливіших чинників прогресивного розвитку суспільства є гуманне, милосердне та дбайливе ставлення до дітей, які не можуть вести повноцінне життя внаслідок порушень фізичного та психічного розвитку.

Ваша реакция?

Сообщения из Facebook