Як підібрати кутову душову кабінку?
Як підібрати зручну кутову душову кабінку?

Кутові душові кабіни, ось такі - https://plytochka.com.ua/santekhnika/dushovi-kabiny/, являють собою дуже зручні пристосування, які відрізняються своєю привабливістю, багатофункціональністю та комфортністю. Вони прикрашають ванну кімнату, надають можливість економити корисний простір та роблять приміщення більш сучасним.

Переваги кабін

Душові кабіни – це зручні, але складні конструкції, їх встановлення потребує залучення кваліфікованих працівників. Сучасні моделі мають безліч опцій для того, щоб процес прийняття душу став справжнім задоволенням, навіть для вибагливого користувача. У теперішній час існує дуже багато різноманітних варіантів душових кабін, дизайнери створили кабіни збільшені у розмірах, з високими піддонами, та іншими пристосуваннями на ваш смак.

Як вибрати кутову душову кабінку?

У наш час створено безліч моделей сучасних душових кабін. Враховуючи те, що кутові душові кабіни мають велику популярність, їх конструкція і функціональність постійно модернізуються. На вартість кабіни впливає бренд, або популярність заводу-виготовлювача. Не менше значення мають і матеріали, з яких виготовляється виріб. Габарити кабінок досить різноманітні. Для невеликої ванної кімнати підійде найбільш поширена модель з габаритами 90×90 см. Серед багатьох моделей, покупці віддають перевагу душовим кабінам розміром 100х100 см, які для квартири стандартного розміру підійдуть якнайкраще. Висота кабін залежить від вподобань клієнта, та може бути від 180 до 250 см.

Монтаж кабіни

При підборі кабіни, яка вам підходить, необхідно провести ретельний замір приміщення, у якому буде розміщуватися ваш виріб. Це питання є дуже важливим при проведенні ремонту у ванній кімнаті, оскільки в подальшому виправлення помилок буде складним і витратним. Відомі виробники, як правило, випускають більш якісну продукцію, та й кабіна купується не на один рік і буде експлуатуватися постійно, тому краще придбати більш дорогий варіант, щоб не кусати лікті в майбутньому.

Матеріал виготовлення

Дуже важливо з якого матеріалу виготовлений виріб. У наш час можна знайти багато різних кутових душових кабін, вони можуть суттєво відрізнятися вартістю, довговічністю та своїми характеристиками. Наприклад, піддони зроблені з чавуна дуже міцні, але матеріал з якого вони виготовлені, довго нагрівається, це створює дискомфорт під час водних процедур. Акрилові мають абсолютно протилежні характеристики. Такі піддони гріються швидше, але вони нестійкі до ударів та інших механічних впливів.

Отже, при підборі кутової кабіни для душу, необхідно звертати увагу на безліч факторів і ретельно проводити виміри, тому до процесу вибору краще підходити з усією відповідальністю.

Ваша реакция?

Сообщения из Facebook